ROEN
Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar

 

 

 

Calendar de evenimente


2018

 

Seminar ACJSFB 03.10.2018  cu tema "Insolvența persoanelor fizice"

Evenimentul va avea loc la sediul Bancii Transilvania din Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 45
Membrii asociatiei care doresc sa participe trebuie sa achite cotizatia la zi inclusiv anul 2018

 

Seminar ACJSFB 29.06.2018 „Semnatura electronică. Stadiul actual al reglementarii si implementării în practica bancară românească și europeana”

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar are plăcerea să vă invite la Seminarul cu tema „Semnatura electronica. Stadiul actual al reglementarii si implementarii in practica bancara romaneasca si europeana” Evenimentul va avea loc vineri, 29 iunie 2018, începând cu ora 13.30, la adresa Hotel Mercure Unirii, b-dul Mircea Voda 23, Bucuresti, sector 3, langa Tribunalul Municipiului Bucuresti

 

Seminar ACJSFB 17.05.2018 “Modalitati de solutionare a litigiilor dintre consumatori si institutiile bancare”

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar (ACJSFB) a avut placerea de a invita membrii sai la seminarul cu tema “Modalitati de solutionare a litigiilor dintre consumatori si institutiile bancare”, ce a avut loc la Institutul Bancar Roman (IBR), partenerul nostru in organizarea acestui eveniment.
Seminarul a avut loc in data de 17.05.2018, in Sala XVIII, la parterul cladirii IBR din Str. Negru Vodă, nr. 3, sector 3, Bucuresti.
Agenda evenimentului se regaseste anexata.
Printre speakerii care au onorat invitatia ACJSFB amintim: Gabriela Hartescu, Director General IBR; Mirela Iovu, Vicepresedinte ACJSFB si Vicepresedinte CEC Bank; Liviu Fenoghen, Director CSALB; dr. av. Ion Dragne, Decan al Baroului Bucuresti; prof univ. dr. av. Marieta Avram; Luminita Malanciuc, Presedinte al Colegiului de Coordonare al CSALB si Expert juridic ARB; Iuliana Iorga, Director Directia Juridica, CEC Bank; Paul Andrei Popescu, Membru Consiliu Director ACJSFB, consilier juridic, CEC Bank

Prezentari eveniment: Iuliana Iorga - Intre teorie si practica Liviu Fenoghen - Evolutii in activitatea CSALB  Luminita Malanciuc - De ce CSALB  Paul Andrei Popescu - Metode de solutionare a litigiilor

 

Conferinta Internationala in domeniul juridic bancar in perioda 18-21.04.2018

ACJSFB impreuna cu AEDBF-ROMANIA si Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir organizeaza traditionala Conferinta Internationala in domeniul juridic bancar in perioda 18-21 aprile 2018 la sediul universitatii.Lucrarile si dezbaterile conferintei vor avea loc in zilele de miercuri 18, joi 19 si vineri 20 aprilie 2018 cu o importanta participare din Romania si din strainatate. Astfel in sedinta inaugurala vor fi reprezentanti ai Parlamentului Romaniei, ai Guvernului Romaniei si ai Bancii Nationale a Romaniei si ai Asociatiei Romane a Bancilor.
Larga reprezentare a specialistilor din institutiile financiare internationale-Banca Central Europeana, Fondul Monetar International din banci centrale, banci comerciale ,  din institutii de invatamant superior si conducerea Asociatiei Europene de Drept Bancar si Financiar -Europa este o ocazie prielnica pentru juristi romani sa cunoasca aspecte de drept bancar dintr-o perspectiva europeana si internationala.

 

Seminar ACJSFB 23.03.2018 "Modalitati de solutionare a litigiilor dintre consumatori si institutiile bancare"

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar (ACJSFB) are placerea de a invita membrii sai la seminarul cu tema “Modalitati de solutionare a litigiilor dintre consumatori si institutiile bancare”, ce va avea loc la Institutul Bancar Roman (IBR), care este totodata partenerul nostru in organizarea acestui eveniment.
Seminarul va avea loc la data 23.03.2018 incepand cu ora 12:30 în Sala XVIII, la parterul cladirii IBR din Str. Negru Vodă, nr. 3, sector 3, Bucuresti.
Dintre cei invitati in calitate de speakeri, avem onoarea sa ii mentionam pe urmatorii profesionisti din domeniul dreptului:

  • Gabriela Hartescu, Director General IBR, Mirela Iovu, Vicepresedinte ACJSFB si Vicepresedinte CEC Bank
  • Paul Anghel, Director General Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), guest speaker
  • Liviu Fenoghen, Director al Centrului pentru Solutionarea Alternativa a Litigiilor din domeniul Bancar (CSALB) “Evolutii in activitatea CSALB”, guest speaker,
  • Dr. av. Ion Dragne, Decan al Baroului Bucuresti, guest speaker
  • Prof univ. dr. av. Marieta Avram, Conciliator CSALB, “Avantajele concilierii disputelor in materia protectiei consumatorilor. Tehnici si solutii practice in cadrul CSALB” , guest speaker
  • Iuliana Iorga, Director Directia Juridica, CEC Bank, “CSALB – intre teorie si practica”
  •  Paul Andrei Popescu, Membru Consiliu Director ACJSFB, consilier juridic in cadrul Directiei Contencios, CEC Bank, “Metode de solutionare a litigiilor”;

Agenda se regaseste anexata. Va asteptam la eveniment .

 

În data de 23.02.2018, KPMG în asociere cu Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar are plăcerea de a vă invita la evenimentul Fintech și transformarea digitală în serviciile financiare - Aspecte juridice.

Vor transforma Google, Amazon, Facebook și Apple serviciile financiare după ce PSD2 va deveni aplicabil? Vor mai exista bănci în 2028?
Vom avea cu toții o semnătura electronică în curând?
Cum va afecta tehnologia Blockchain sectorul serviciilor financiare?
Ce pot face roboții pentru noi și cum ne pot ușura efortul de asigurare a conformității?
TMO Attorneys at Law în asociere cu KPMG Legal și Asociația Consultanților Juridici din Sistemul Financiar-Bancar (ACJSFB) invită membrii ACJSFB și clienții KPMG să participe la un eveniment special care va îmbina workshop-uri practice, o discuție și dezbatere deschisă cu privire la aspectele juridice cheie ale transformării digitale în industria serviciilor financiare.

 

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar are plăcerea să vă invite la Seminarul cu tema „General Data Protection Regulation”
Evenimentul va avea loc vineri, 26.01.2018, începând cu ora 13.30, la adresa Soseaua Bucuresti Ploiesti, nr.43 Amfiteatrul Bancii Transilvania, Centrul Zonal Bucuresti.

Seminarul va aborda urmatoarele subiecte din Regulament: Consimtamantul / interesul legitim/ legea ca temei pentru prelucrarea datelor personale, Drepturile subiectilor prelucrarilor de date personale, Accountability

 

 

2017

Seminarul cu tema „Legal-Fiscal” vineri, 15.12.2017, începând cu ora 13.00, la adresa Soseaua Bucuresti Ploiesti, nr.43 in Amfiteatrul Bancii Transilvania, Centrul Zonal Bucuresti

Domnul avocat George Matei Senior Partener - Leaua & Asociatii Attorneys & Counselors va fi speaker al evenimentului.
Seminarul va aborda urmatoarele subiecte:

  • Split TVA
  • Caile de atac impotriva masurilor asiguratorii si de executare silita in procedura contenciosului administrativ

2015

Conferința Internațională cu tema ”PROBLEME JURIDICE DE ACTUALITATE ÎN DOMENIUL FINANCIAR BANCAR” 27.05.2015-30.05.2015

Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar și Asociația Europeana pentru Drept Bancar și Financiar-Romania organizează, împreuna cu Universitatea Creștina Dimitrie Cantemir, în perioada 27-30 mai 2015, cea de a XI-a  Conferința Internațională cu tema ”PROBLEME JURIDICE DE ACTUALITATE ÎN DOMENIUL FINANCIAR BANCAR”

 

Conferinţa Internațională de la Timișoara din 26.03.2015-28.03.2015

Conferinţa cu tema ”“CREDITUL BANCAR IN MONEDA STRAINA.EVOLUTII ECONOMICE LEGISLATIVE SI JURISPRUDENTIALE”

 

 2014

Conferinţa Internațională de la Sibiu din 27.05.2014-31.05.2014

Conferinţa cu tema ”TENDINȚE ÎN DOMENIUL FINANCIAR ȘI BANCAR ÎN LEGISLAȚIA NAȚIONALĂ, EUROPEANĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ”

 

 2013

Conferinţa Europeană de la Oradea din 29.05.2013-01.06.2013

Conferinţa cu tema ”ACTUALITATEA ÎN DOMENIUL JURIDIC FINANCIAR- BANCAR PE PLAN INTERNAŢIONAL ŞI NAŢIONAL”

 

,Noul Cod de Procedura Civila – 1 luna de la intrarea în vigoare’’

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar- Bancar (ACJSFB) are plăcerea de a vă invita să participaţi la masa rotundă cu tema

,,Noul Cod de Procedura Civila – 1 luna de la intrarea în vigoare’’, care va avea loc la sediul Credit Europe Bank (Romania) S.A din B-dul Timisoara 26 z (adresa poate fi găsită aici), în data de 15.03.2013, ora 16.00.

 


 

 

 

| Tags: acjsfb, financiar, bancar, juridic | Ultima actualizare: 27.09.2018 |


Copyright © 2020 - ACJSFB.RO - Toate drepturile rezervate
Powered by MYSET-CMS 2.2